...

...

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Φυλάξου!! Οι δωσίλογοι σήκωσαν ‘’πατριωτική’’ παντιέρα, για τις γερμανικές αποζημιώσεις!!

Tου Κώστα Γιαννιώτη

Εβδομήντα και δύο χρόνια έχουν περάσει από τότε που τα κτήνη του ναζισμού, κάτω από την ασφυκτική πίεση και την καταδίωξή τους από τα ένοπλα τμήματα του λαού μας ξεκουμπίστηκαν από τη χώρα μας.

Κι όμως!

Άφησαν σπόρο πίσω τους, που με όπλα το μίσος, τη βία, τις εξορίες και τις εκτελέσεις-δολοφονίες, το ψέμα, την απάτη,την παραχάραξη της ιστορίας και τη ρεμούλα σε βάρος του εθνικού πλούτου, θέριεψε και κυβέρνησε αυτόν το μαρτυρικό τόπο μέχρι και σήμερα!

Τα εγκλήματα του ναζισμού αποσιωπήθηκαν και θάφτηκαν βαθιά στα συρτάρια τους, μέχρι και σήμερα!

Κυβέρνησαν – και κυβερνούν – πρόσωπα και ομάδες που, με περίσσεια θρασύτητα, διεκδικούν τον τίτλο του πατριώτη!


Κυβέρνησαν και κυβερνούν ανδρείκελα των κατακτητών – πάλαι και νυν – που δεν είχαν το μπόι να στρώσουν ούτε το τραπέζι της οικογένειάς τους, αν δεν έπαιρναν την άδεια των αφεντικών τους!

Κυβερνούν ανδρείκελα, που παρέδωσαν κάθε εξουσία (νομοθετική, εκτελεστική και δικαστική) στους κατακτητές! Στο Δ΄Ράιχ!

Και ξαφνικά...

Άρχισαν οι μπάντες να παιανίζουν, σε όλους τους τόνους, την ξαφνική ‘’πατριωτική’’ έξαρση του πολιτικού μας συστήματος, που θυμήθηκε – έτσι στα καλά καθούμενα – τις πολεμικές αποζημιώσεις, τις επανορθώσεις και το κατοχικό ‘’δάνειο’’ της ναζιστικής Γερμανίας!!

Μυρίζουν εκλογές και επιστρατεύουν ‘’ηρωικά τύμπανα πολέμου’’ ή συμβαίνει κάτι άλλο;

Την ώρα που εκκρεμεί ακόμα – εδώ και χρόνια – η υπογραφή του υπουργού δικαιοσύνης, για την εφαρμογή τής δικαστικής, αμετάκλητης, απόφασης για αποζημίωση των Διστομιτών, μιας απόφασης που αραχνιάζει στα συρτάρια των ακατονόμαστων υπουργών δικαιοσύνης, η υποτελής κυβέρνηση σήκωσε μπόι και τόνους για διεκδίκηση των πολεμικών επανορθώσεων.

Για να πάρει μορφή αλήθειας το δούλεμα, μπήκε στο παιγνίδι και η γερμανική κυβέρνηση που, παριστάνοντας την ανησυχούσα, δηλώνει ότι θεωρεί το θέμα λήξαν και άρα ανύπαρκτο! Έτσι για να μοιάζει συγκρουσιακό το σκηνικό!

Δυστυχώς, έχουμε φτάσει σε σημείο να παρακαλάμε να μην ανοίξει πραγματικά το θέμα, που έπρεπε να έχει λυθεί εδώ και μισό αιώνα περίπου!

Διότι αν ανοίξει ΤΩΡΑ, από ‘’πατριώτες’’ σαν κι αυτούς που διαγουμίζουν τον τόπο εδώ και δεκαετίες, θα είναι προς όφελος των αφεντικών τους και στην κατεύθυνση της οριστικής και αμετάκλητης ταφής του θέματος!

Διότι θα εισπράξουν κάποιο bonus που θα ισοσταθμίζει κάποια… ‘’δόση’’ τους και θα πανηγυρίζουν για το ξεπούλημα ΚΑΙ της ψυχής αυτού του τόπου, απαιτώντας να τους χειροκροτήσουμε!

Διότι θα πρόκειται για τον έσχατο και αίσχιστο εξευτελισμό αυτού που οι λαοί αποκαλούν εθνική αξιοπρέπεια!

Διότι τέτοιου είδους διεκδικήσεις και απαιτήσεις δεν τίθενται από υποτελείς προς ηγεμόνες, αλλά από λαούς ελεύθερους, που κρατάνε ΟΙ ΙΔΙΟΙ το τιμόνι της χώρας τους και διαθέτουν την ψυχή και τη θέληση να δείξουν το πραγματικό μπόι τους, απαιτώντας από τους σημερινούς απογόνους των ναζιστικών θηρίων την ΜΕΧΡΙ ΚΕΡΑΙΑΣ αποπληρωμή των κάθε είδους χρεών τους, απέναντι στην άτυχη πατρίδα μας και την ιστορία!

Κάθε απόπειρα από τους σημερινούς ‘’κυβερνώντες’’ να προχωρήσουν στην αποκατάσταση των εγκλημάτων των ναζιστών σε βάρος του λαού μας, θα είναι η προβιά κάτω από την οποία θα κρύβουν το λύκο!
Το βιογραφικό τους είναι πολύ λερωμένο, για να διεκδικούν το ρόλο του διαπραγματευτή για ένα τόσο σημαντικό εθνικό ζήτημα!
Αν τους αφήσουμε να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους, θα βγουν τα θύματα των θηριωδιών από τους τάφους τους και θα μας φτύνουν!

Θα είμαστε άξιοι της τύχης μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου